Bezpieczeństwo i polityka prywatności 

sklepu internetowego lunababy.pl


Naszym klientom staramy się zapewnić pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

Firma PPHU Multiplan mieszcząca się pod adresem: ul. Spadzista 17, 42-200 Częstochowa, NIP: 949-080-63-23, jest administratorem danych osobowych podanych przez Klientów podczas Rejestracji, składania zamówienia oraz w ramach świadczenia usług drogą elektroniczną. Klient ponosi odpowiedzialność za podanie nieprawdziwych danych osobowych.

Dane osobowe:

  1. Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.).

  2. Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiada jedynie administracja Sklepu lunababy.pl, która stanowią zaufani pracownicy. Wszyscy pracownicy posiadający dostęp do danych osobowych zostali zobligowani do podpisania klauzuli poufności 

  3. Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do nich w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też zażądania usunięcia.

  4. Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

  5. Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies.

  6. Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność.

  7. Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

  8. Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres biuro@lunababy.pl

     

Pliki Cookies

Pliki cookies są stosowane w celu:

  1. personalizacji witryny lunababy.pl i prezentowanych informacji,
  2. zabezpieczenia dostępu do danych
  3. monitoringu internatów do statystyki odwiedzin oraz zainteresowania danymi typami produktów
  4. przekazywania danych pomiędzy podstronami witryny lunababy.pl w ramach jednych odwiedzin
  5. zapewnienia prawidłowego działania Strony internetowej na urządzeniach użytkowników
Pliki Cookies są wykorzystywane za zgodą użytkowników wyrażoną m. in. poprzez odpowiednie ustawienia oprogramowania, w tym przeglądarki internetowej. Możliwe jest wyłączenie obsługi plików cookie w ustawieniach oprogramowania lub przeglądarki internetowej.